NECROLOG

UN LUPTĂTOR MAI PUŢIN

Moartea lui Oscar Berger ne-a surprins şi ne-a îndurerat profund. Avea doar 66 de ani şi afişa o energie debordantă, în pofida bolii necruţătoare care, până la urmă  i-a curmat viaţa.
A fost un luptător admirabil. Încă de la început. De atunci, de când, tinerii României scandau “Vom muri şi vom fi liberi!”. Acum, Oscar este dureros de… liber.
Ne-a fost un prieten apropiat şi nu a existat ocazie să avem nevoie de el, iar el să nu sară imediat să ne sprijine. De multe ori, cu sugestii dintre cele mai pertinente.
Vestea dispariţiei sale ne-a bulversat tuturor gândurile. Ar fi atât de multe de spus despre inconfundabila lui personalitate, despre angajamentul său inegalabil pentru Democraţie şi normalizarea României, despre eforturile supraomeneşti de care a fost în stare pentru menţinerea în actualitate a ziarului TIMIŞOARA, superba platformă a ceea ce admirăm cu toţii, SPIRITUL TIMIŞOAREI, despre altruismul său exemplar şi despre imensa cotă de sacrificiu pentru lupta noastră şi a lui. A fost, pe bună dreptate, un membru al Cetăţii aşa cum ar fi trebuit să fim toţi. Îi datorăm, pentru toate acestea, recunoştinţa noastră!

ADIO, PRIETEN BUN! Sau… LA REVEDERE!

În urma ta, rămânem mai puţini. Cu un luptător mai puţin…

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ!

Asociaţia „21 Decembrie 1989”