Asociația 21Decembrie 1989

Urmăriți-ne pe:

Asociaţia “21 Decembrie 1989” este alături de domnul ANDREI URSU

Au trecut 25 de ani de când românii invocă şi cer cu asiduitate DREPTATEA şi ADEVĂRUL. Din păcate, judecăţi malformate încă de trecutul nostru totalitar distorsonează deziderate pentru care în România s-a vărsat sânge nevinovat şi ne oferă de un sfert de veac doar frânturi cosmetizate şi de DREPTATE, şi de ADEVĂR.

 

La fel se întâmpla şi în binecunoscutul caz al asasinării în temniţele comuniste a opozantului anti-comunist GHEORGHE URSU. După “investigaţii” îndelungate şi datorită presiunilor opiniei publice s-a ajuns la condamnarea doar a doi miliţieni comunişti (pedepse însă neexecutate, pe “caz de boală”!) şi a unui deţinut de drept comun, “unealta” ucigaşă din mâna torţionarilor comunişti.

 

Rămâneau însă în “conspirativitate” ADEVĂRAŢII VINOVAŢI, cei care au ordonat şi au coordonat acţiunea criminală. Pentru ca GHEORGHE URSU nu a fost un oarecare infractor, ci devenise de notorietate internaţională faptul că fusese arestat doar pentru ca “îndrăznise” să-şi compună un Jurnal personal, în care ar fi lăsat Posterităţii imaginea reală a regimului totalitar, iar la percheziția domiciliară i se “descoperiseră” câţiva dolari, fiind acuzat şi de “deținere de valută forte”.

 

Odată cu predarea dosarelor Securității la CNSAS, a fost, în sfârşit, posibilă şi aflarea numelui aceluia care, în numele “eticii şi echităţii socialiste”, a coordonat anchetarea lui GHEORGHE URSU şi a dat ordin sa fie omorât un om! Se numeşte MARIN PÎRVULESCU şi la data comiterii crimei avea gradul de maior al temutei Securităţi.

 

Fiul opozantului anti-comunist, dl ANDREI URSU, a iniţiat imediat demersurile juridice, pentru pedepsirea principalului vinovat de moartea tatălui sau. În nota deja generalizată a camuflării purului Adevăr şi a împărţirii Dreptăţii după criterii ascunse, absolut toate acţiunile in Justiţie ale domnului URSU au rămas fără vreun rezultat.

 

Pentru a obţine DREPTATEA DEPLINĂ, în memoria tatălui sau, dl. ANDREI URSU a recurs la forma extremă de protest, a declarării: GREVA FOAMEI !!!

 

Sacrificiul domniei sale este impresionant! Orice om de buna credinţă din această ţară va înţelege că nici nu poate fi vorba de un act de teribilism, ci de eforturile până la paroxism ale unui om care chiar a crezut şi mai crede încă în idealurile revoluţionarilor autentici din Decembrie 1989…

 

Suntem obligaţi să-i evidenţiem actul de o puternică încărcătură morală şi ne declarăm solidaritatea cu domnul ANDREI URSU!

 

DREPTATEA TREBUIE SĂ ÎNVINGĂ!

 

Asociaţia „21 Decembrie 1989”