Societatea Timişoara – Informare publică

Societatea Timişoara

Informare publică

Societatea Timişoara intenţionează ca în zilele următoare să prezinte propunerea Consiliului de conducere, preşedinţilor organizaţiilor judeţene ale Alianţei România Dreaptă pentru  candidatura lui Teodor Mărieş, laureatul premiului Speranţa al Societăţii alături de Corneliu Coposu şi regele Mihai, cel mai important reprezentant al revoluţiei române, luptător intransigent pentru pedepsirea criminalilor din 1989. Societatea Timişoara îl consideră pe Teodor Mărieş un simbol al demnităţii şi eroismului, suntem convinşi că această candidatură va fi, alături de principiile Proclamaţiei, una a luptei neîmpăcate  împotriva corupţiei şi a fărădelegilor care au întinat grav oraşul Timişoara. Teodor Mărieş va lupta cu toată energia sa pentru a pune capăt durerii celei mari a timişorenilor: corupţia endemică a celor care au pus mâna prin afaceri necinstite pe marele patrimoniu istoric urban al capitalei morale a democraţiei româneşti care astăzi este departe de ceea ce a fost odinioară.

De asemenea Societatea Timişoara îşi rezervă dreptul de a informa poziţia preşedinţilor filialelor judeţene ale ARD Timiş referitor la această candidatură de mare anvergură morală şi civică.

29 septembrie 2012                                                                Consiliul de administraţie